En blogg om matbluffen vi dagligen utsätts för av livsmedelsindustrin. Det är fiffel & båg av högsta klass för att lura oss konsumenter att köpa deras produkter, som tillverkas till så lågt pris och kvalitet som möjligt. Vi luras också att följa kostråd som saknar förankring i forskningen.
fredag 28 maj 2010
Är högt kolesterol farligt eller inte? Jag har fortfarande inte börjat äta stattinerna (blodfettsänkande piller) som doktorn skrev ut åt mig i höstas.På något sätt känns det motbjudande att äta medicin för ett symtom som kanske inte är farligt.Kolesterol är väldigt omdiskuterat av forskare, liksom det mättade fett som sägs orsaka högt kolesterol.Det gör det inte lättare för oss patienter.
Bloggar: mat ,samhälle, livsmedel forskning, konsument, matblogg,miljö, Göteborg, hälsa,lantbruk, vetenskap, kost, kostråd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar