onsdag 30 september 2009

Prova på konsumentnyckeln

Vi kan alla äta med mer omtanke om vår hälsa, ekonomi och klimatet. Kostråden blir mer och mer förvirrade – vem ska vi då lita på?

KONSUMENT-NYCKELN granskar, analyserar och ifrågasätter både forskare, media och många s k coacher. Alla är inte proffs och de är främst inte överens. Debatten om de svenska kostråden går hög och kommer bara att öka, för stora värden står på spel – kriget mellan margarin och smör intensifieras. Dessutom är livsmedelsproducenterna och hälsokostindustrin som ska tjäna pengar på Omega 3, med i debatten och gör reklam för sina produkter. Nyttan med omega 3 börjar nu mer och mer börjar ifrågasättas av forskare. Vem/vilka som har rätt får framtiden utvisa.

I
KONSUMENT-NYCKELN ingår granskningar, prisundersökningar och jämförelser mellan butiker där du lätt kan spara minst 30 % av dina matkostnader.KONSUMENT‐NYCKELN får du två gånger i månaden via e‐post i 6 månader för bara 100:‐(den kostar normalt 250:-/år).Du kan också ge bort den som present till en vän eller släkting.

Bloggar: ,, , , ,miljö, Göteborg, ,kost, kostråd ,fett

Inga kommentarer: